Over

Welkom bij Blossom!

Blossom is een jong en eigentijds restaurant, waar werken met streekproducten centraal staat.
Ons restaurant is gevestigd op het Nationaal Fruitpark, waar honderden verschillende fruitbomen staan. Blossom gebruikt dit fruit in haar gerechten om zo heerlijke combinaties te maken. Probeer ook zeker onze huisgemaakte appeltaart!

Onze specialiteit is heerlijke gerechten bereiden met creativiteit, passie en een vleugje van fruit. Op onze menukaart vindt u een uitgebreide selectie van gerechten, zo is er voor ieder wat wils.

Duurzaam

Restaurant Blossom bevindt zich in een pand waar bij de bouw, in 2019, een zonnedak is gerealiseerd met 1400 M2 zonnepanelen. Hierdoor heeft het pand een overcapaciteit aan energie, waardoor het restaurant zelfvoorzienend is.

Wij werken met lokale boeren en bedrijven waardoor onze producten dagelijks vers geleverd en bereid worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een fijne samenwerking met o.a. Ojah, die op een duurzame wijze vleesvervangers produceren.

Het Fruitpark, waar wij veel producten van verwerken in onze gerechten, wordt op ecologische wijze beheerd. U kunt dus met een gerust hart genieten van deze gerechten.

Fruitpark Hotel & Spa – Restaurant Blossom

Lees meer over onze partners en leveranciers

Restaurant Blossom

Wij zijn Ojah, het bedrijf achter het merk Beeter®. Wij ontwikkelen in ons bedrijfspand in Ochten vleesalternatieven op basis van sojabonen en erwt. De producten die wij ontwikkelen bestaan uit slechts twee ingrediënten: sojabonen/erwt en water. Wij noemen dit clean label, omdat wij je garanderen dat er alleen ingrediënten op het label staan die je aan zullen spreken.


Beeter®, op basis van sojabonen, bevat 100% plantaardige ingrediënten, ontwikkeld in Nederland, die je verleiden door hun sappigheid en malse structuur. Bovendien bevatten onze vleesvervangers weinig vet en koolhydraten, zitten ze boordevol hoogwaardige eiwitten en bomvol vezels. Tevens zijn onze producten glutenvrij.

Je likt er letterlijk je vingers bij af!